Ποια ζώδια θα ...ζορίσει πολύ ο Σεπτέμβριος και σε ποια θα ...χαμογελάσει!


Ποια ζώδια θα ...ζορίσει πολύ ο Σεπτέμβριος και σε ποια θα ...χαμογελάσει! 

Σίγουρα κάποιοι θα είναι περισσότερο ευνοούμενοι και κάποιοι άλλοι θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ μέχρι να τελειώσει ο μήνας. 

Άλλοι στα αισθηματικά, άλλοι στα επαγγελματικά και άλλοι στα οικονομικά και στις φιλικές και οικογενειακές τους σχέσεις θα τα κάνουν λίγο μαντάρα. Αλλά μην αγχώνεστε, 20 μέρες είναι, θα περάσουν. 


Κριός 
Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα από τις 6/9 η κοινωνική σας ζωή παίρνει τα πάνω της κι εσείς γίνεστε πιο δραστήριοι και δημιουργικοί. Διασκεδάστε με φίλους και περάστε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ώστε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας για τον απαιτητικό χειμώνα που έρχεται.

Τα ερωτικά, επίσης, ευνοούνται, κυρίως για τους αδέσμευτους που η διάθεσή τους για φλερτ θα φέρει κοντά τους νέα πρόσωπα. Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να δείξετε προσοχή όσον αφορά στη συμπεριφορά σας και, κυρίως, σ’ αυτά που λέτε, γιατί θα υπάρξουν εύκολα παρεξηγήσεις. Συγκρατήστε τον αυθορμητισμό σας και επικεντρωθείτε μόνο στη δουλειά σας.

Ταύρος 

Το καλοκαίρι τελείωσε, αλλά εσείς δε φαίνεστε διατεθειμένοι να βάλετε μέσα τα κεφάλια. Έχετε ακόμη όρεξη για έντονη διασκέδαση με φίλους και για στιγμές προσωπικής χαλάρωσης. Θα πρέπει, όμως, σιγά σιγά να εντείνετε το ρυθμό της δουλειάς σας για να μη μείνετε πίσω και τρέχετε αργότερα. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται ιδιαίτερα μέσα στο Σεπτέμβριο. 

Οι αδέσμευτοι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες και δεν αποκλείεται ανάμεσά τους να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Από την άλλη, οι δεσμευμένοι θα νιώσετε τον έρωτα για το ταίρι σας να ξαναζωντανεύει και θα δείτε τη σχέση σας να ανανεώνεται. Στα οικονομικά, χρειάζεται σωστή διαχείριση, γι’ αυτό αναβάλλετε περιττές αγορές για αργότερα.


Δίδυμοι 

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που τα επαγγελματικά σας θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας. Οι απαιτήσεις της δουλειάς αυξάνονται, καθώς και οι ευθύνες, ενώ και κάποιες νέες προτάσεις θα φέρουν αναστάτωση, καθώς θα αναρωτιέστε αν μπορείτε να τα προλάβετε όλα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ηρεμήσετε, να μετρήσετε τις αντοχές σας και ό,τι αναλάβετε να το κάνετε με συνέπεια και οργάνωση. 

Ο ερωτικός σας δεσμός ή η σχέση σας με κάποιο φιλικό πρόσωπο θα σας απασχολήσει έντονα, καθώς δείχνει πια να μην προχωράει. Μη πάρετε βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να σας πληγώσουν αργότερα. Προς το τέλος του μήνα θα έχετε κατασταλάξει για το μέλλον των σχέσεών σας.

Καρκίνος

Ο Σεπτέμβριος σας φέρνει αντιμέτωπους με ζητήματα οικονομικής φύσεως, καθώς κάποια έκτακτα έξοδα σας έχουν φέρει σε δύσκολη θέση. Ωστόσο, ο Δίας από τους Διδύμους σάς βοηθά ώστε να βρίσκετε λύσεις, έστω και την τελευταία στιγμή. Είναι κατάλληλη η εποχή να βγείτε έξω με φίλους και να περάσετε όμορφες στιγμές παρέα με την οικογένειά σας. 

Στον ερωτικό τομέα η επικοινωνία και ο διάλογος θα παίξουν καθοριστικό ρόλο, είτε για να επιλύσετε τα διάφορα προβλήματα με το ταίρι σας είτε για να φέρετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ο μήνας προμηνύει αλλαγές πάσης φύσεως, οπότε ας είστε προετοιμασμένοι να τις δεχτείτε ψύχραιμα και αισιόδοξα.


Λέων

Η Αφροδίτη από τις 6 του μήνα μπαίνει στο ζώδιό σας και σας χαρίζει λάμψη και γοητεία. Τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για να προσελκύσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, αλλά και να διεκδικήσετε πιο εύκολα αυτά που θέλετε. 

Στα επαγγελματικά η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη, γεγονός που θα σας προκαλέσει άγχος και νεύρα. Προσέξτε, λοιπόν, τα λόγια σας και μείνετε ήρεμοι και αμέτοχοι μέχρι να περάσει η μπόρα. Κάποια σχέδια που σκεφτόσασταν τους προηγούμενους μήνες ίσως ήρθε η ώρα να αρχίσετε να τα υλοποιείτε, καθώς οι συνθήκες αρχίζουν να γίνονται ευνοϊκές.

Παρθένος 

Ο Σεπτέμβριος ευνοεί ιδιαίτερα τον τομέα της επικοινωνίας, καθώς μέσα από συζητήσεις και με τα κατάλληλα επιχειρήματα θα μπορέσετε να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Η Νέα Σελήνη στα μισά του μήνα σάς καλεί να επαναπροσδιορίσετε τους προσωπικούς σας στόχους και να χαράξετε νέους δρόμους στη ζωή σας. 

Σκεφτείτε ρεαλιστικά και πρακτικά προκειμένου να βρείτε λύσεις σε όσα σας απασχολούν και οργανωθείτε προτού αναλάβετε δράση. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αλλά θα πρέπει κι εσείς να βάλετε το χεράκι σας. Στα επαγγελματικά θα υπάρξουν ευκαιρίες στον ορίζοντα που θα πρέπει να περιμένετε λίγο διάστημα για να τις δείτε να καρποφορούν.


Ζυγός

Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα οι κοινωνικές σας επαφές ευνοούνται και γίνονται πηγή χαράς και εκτόνωσης. Βγείτε με φίλους, διασκεδάστε και, κυρίως, μοιραστείτε μαζί τους τα άγχη σας, καθώς μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμοι για σας αυτή την περίοδο. Ακούστε προσεχτικά τις συμβουλές τους γιατί ίσως ανακαλύψετε πως τόσο καιρό σκεφτόσασταν με λάθος τρόπο. 

Στα αισθηματικά δεν αποκλείεται ένας νέος έρωτας να γεννηθεί με κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον, αλλά προχωρήστε μόνο αν είστε απολύτως σίγουροι για τα αισθήματά σας. Κάποια οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν μην τα αμελείτε, γιατί μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες διαφωνίες που θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

Σκορπιός

Ο Σεπτέμβριος ευνοεί τα οικονομικά σας, καθώς τα έσοδά σας αυξάνονται εκεί που δεν το περιμένατε. Ωστόσο δεν είναι κατάλληλη εποχή για μεγάλες αγορές ή κάθε είδους ανοίγματα. Φανείτε συγκρατημένοι και κάντε μια συνετή διαχείριση, ώστε να βγείτε κερδισμένοι. Στα επαγγελματικά θα υπάρξει μια σταθερότητα η οποία θα σας κάνει να βαριέστε και να γκρινιάζετε. 

Αποφύγετε αιχμηρά σχόλια και κρατήστε καλές σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Η ανάγκη σας να μοιραστείτε τα προβλήματά σας και να επικοινωνήσετε τα άγχη σας ίσως σας οδηγήσει κοντά σε λάθος ανθρώπους. Μην ανοίγεστε σε άτομα που δε σας φέρθηκαν σωστά στο παρελθόν και εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.


Τοξότης

Με τον Ερμή να μπαίνει στην Παρθένο και τον Δία από τους Διδύμους, τα επαγγελματικά σας θα γνωρίσουν θεαματική άνοδο. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να εντυπωσιάσετε το αφεντικό σας και να κερδίσετε είτε μια καλύτερη θέση είτε έναν καλύτερο μισθό. Ακόμη και όσοι από σας ψάχνουν για κάτι καινούριο, τώρα θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για να το βρείτε. 

Στα ερωτικά, ο Σεπτέμβριος ευνοεί κυρίως τους δεσμευμένους. Η βοήθεια και η στήριξη που νιώθετε ότι παίρνετε από το ταίρι σας θα σας δέσει ακόμη περισσότερο και θα κάνει τη σχέση σας ακόμη πιο δυνατή. Δείξτε την αγάπη σας με ρομαντικές εκπλήξεις ή με μια ολιγοήμερη απόδραση.

Αιγόκερως 

Ο Σεπτέμβριος φέρνει σημαντικές αλλαγές στο χώρο εργασίας σας για τις οποίες δε θα είστε υπεύθυνοι εσείς και δε θα μπορείτε να κάνετε κάτι για να τις αποτρέψετε. Ωστόσο, μόνο ψυχολογικά μπορούν να σας επηρεάσουν στην αρχή, αφού στη συνέχεια θα αποδειχθούν θετικές για σας. 

Συνεχίστε να εργάζεστε με συνέπεια και επιμονή και οι ικανότητές σας θα ξεχωρίσουν σύντομα. Στα αισθηματικά το ταίρι σας έχει ανάγκη από περισσότερη προσοχή και τρυφερότητα, κάτι το οποίο δε φαίνεστε να έχετε αντιληφθεί. Για να αποφύγετε γκρίνιες και προβλήματα θα πρέπει να είστε ειλικρινείς και να ξεκαθαρίσετε τι έχει προτεραιότητα αυτή τη στιγμή για σας: η καριέρα ή η σχέση;


Υδροχόος

Στις 6 του μήνα η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Λέοντα και η σχέση σας αυτομάτως γίνεται πιο ρομαντική και έντονα συναισθηματική. Όσοι βρίσκεστε στο κυνήγι του έρωτα τώρα μπορείτε να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει χάρη στη γοητεία σας και σε σωστούς χειρισμούς. 

Να είστε προσεχτικοί με τις μετακινήσεις σας και όσο γίνεται αποφύγετε τα ταξίδια μέσα στο μήνα, γιατί ίσως κρύβουν αναποδιές και εκπλήξεις που θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Στα οικονομικά σας, θα δείτε μια μικρή βελτίωση ειδικά από τα μέσα του μήνα που θα σας ανακουφίσει. Αποφύγετε μεγάλες αγορές και επενδύσεις και προσέχετε τι υπογράφετε για να μην εξαπατηθείτε.

Ιχθύες

Ο Σεπτέμβριος με τη Νέα Σελήνη στις 15 ευνοεί κάθε είδους σχέσεις, είτε με το ταίρι σας είτε με φίλους, είτε με την οικογένεια, είτε με τους συναδέλφους σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να χτίσετε ισχυρούς δεσμούς και να εξασφαλίσετε έμπιστους υποστηρικτές για το μέλλον. 

Όσοι είστε σε σχέση, δεν αποκλείεται να πάρετε τώρα την απόφαση για το μεγάλο επόμενο βήμα, είτε αυτό λέγεται συγκατοίκηση είτε γάμος. Τα οικονομικά σας χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και σύνεση, καθώς θα διαπιστώσετε πως έχετε αρχίσει να ξοδεύετε περισσότερα απ’ όσα αντέχει η τσέπη σας. Κάποια κληρονομικά ή οικογενειακά θέματα προσπαθήστε να τα λύσετε με καθαρό μυαλό και διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια