Πως θα καταλάβεις το κάθε ζώδιο αν έχει κάνει λαδιά και σε έχει κερατώσει! Πως αντιδράει?


Πως θα καταλάβεις το κάθε ζώδιο αν έχει κάνει λαδιά και σε έχει κερατώσει! Πως αντιδράει?

Σου μπήκανε ψύλλοι στ’ αυτιά; Κάτι έχει η ατμόσφαιρα που δεν σου αρέσει; Θέλεις να βεβαιωθείς και σε τρώει η αγωνία; Μάθε τα σημάδια της απιστίας που δίνει κάθε άντρας με βάση το ζώδιό του. Κάθε τύπος έχει την δική του συμπεριφορά όταν έχει κάνει τη λαδιά του! Πάμε να ξεσκεπάσουμε τα μυστικά τους για να ξέρεις πάντα τι έχει παίξει!

Κριός

Ο Κριός είναι απίστευτα κακός ψεύτης! Τίποτα δεν μπορεί να κρύψει, έτσι κι αλλιώς. Αν τον ρωτήσεις στα ίσια πού ήταν και τι έκανε και δεν μπορεί να μιλήσει, κοιτάει κάτω, κοιτάει πάνω από τον ώμο σου, γελάει χωρίς λόγο, τον τσάκωσες! Σου λέει ψέματα . Μπορεί να βάλει τις φωνές και να γυρίσει αλλού το θέμα, τον νου σου, μην τον αφήσεις να ξεγλιστρήσει με τον καβγά. Αν επιμείνεις λίγο παραπάνω, θα βγάλεις λαβράκι και θα ξέρεις τι σου γίνεται. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις παρεξηγήσει, αν κομπιάζει, έχει πάει με άλλη!

Ταύρος

Είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις αν ο συνήθως πιστός σου Ταύρος έχει βάλει πλώρη και κολυμπάει σε άλλες αγκαλιές. Συνηθίζει να φέρνει ωραία πραγματάκια στο σπίτι, γλυκά, κρασάκι, να κάνει κομψές κινήσεις. Τώρα τελευταία τις έχει κόψει. Αμ δεν τις έκοψε! Απλά τις κάνει αλλού! Έχει τσιμπηθεί και έχει στήσει ερωτική φωλιά. Είναι σίγουρο, να είσαι σε επιφυλακή. Καλύτερα να ξέρεις τι σου γίνεται, έτσι δεν είναι;

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος μπορεί να φλερτάρει συνέχεια, οπότε το έχεις πάρει απόφαση και σε γενικές γραμμές είσαι ήσυχοι, γιατί ξέρεις ότι είναι το τονωτικό του και δεν το πάει πιο μακριά το πράγμα. Ποιο είναι το βέβαιο σημάδι ότι έχει αρχίσει να κάνει σοβαρά νερά; Ότι έχει πάει με άλλη; Το σεξ! Όσο και να είναι παιχνιδιάρης, στο σεξ είναι πολύ καυτός και το έχει και πολύ στο μυαλό του. Αν τώρα τελευταία δεν έχει και πολλή διάθεση, δεν είναι κουρασμένος, είναι χορτασμένος! Από άλλην! Για δώσε βάση!

Καρκίνος

Πότε ο Καρκίνος γίνεται άπιστος; Όταν νιώθει ανασφαλής. Πώς θα το καταλάβεις; Όταν περνάει καλά, είναι μέσα στα γέλια και την υπερβολική τρυφερότητα . Αν τον δεις ξαφνικά να μελαγχολεί, κάτι τον απασχολεί. Και μπορεί κάλλιστα αυτό που τον απασχολεί, να είναι οιτύψεις του επειδή έκανε κάτι με άλλη! Το βέβαιο σημάδι, και για αυτό πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, είναι το να έχει μια έκφραση ειρωνική όταν σου μιλάει! Το κάνει γιατί ξέρει κάτι που δεν ξέρεις και που ο ίδιος το θεωρεί πρόστυχο και κακό! Έχε τα μάτια σου ανοιχτά αν τον δεις να έχει τέτοια σκοτεινή συμπεριφορά.


Λέων

Ο Λέων έχει την τάση όταν αγαπάει, όταν είναι καλά στη σχέση του, να κάνει όμορφα και όσο πιο πολυτελή μπορεί δώρα. Αν τώρα τελευταία δεν προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει, ή τα δώρα του είναι τυπικά και δεν έχουν κάτι το ξεχωριστό, σίγουρα κάπου αλλού δίνει και τα δώρα του και την αγάπη του! Μπορείς να είσαι βέβαιη γι’  αυτό και καλό είναι να μην εφησυχάσεις.

Παρθένος

Ο παρθένος έχει μια πάρα πολύ περίεργη συμπεριφορά όταν έχει πάει με άλλη γυναίκα, και μπερδεύονται πολύ τα πράγματα. Αρρωσταίνει! Κυριολεκτικά, δεν παριστάνει τον άρρωστο. Λειτουργεί ψυχοσωματικά και έχει την τάση να παρουσιάσει δυσπεψία ή έντονους πονοκεφάλους. Και η λογική απορία είναι: καλά, θα είναι άρρωστος ο άνθρωπος και εσύ θα ψάχνεις αν σου έχει κάνει ζημιά; Δεν πρέπει να τον περιποιηθείς; Να τον περιποιηθείς, αλλά αν έχει αρχίσει να έχει τακτικά τέτοια ψυχοσωματικά και ταυτόχρονα έχει και τις κλειστές του, όχι απλά έκανε έρωτα με κάποια, έκανε σχέση, να το ξέρεις!

Ζυγός

Ο Ζυγός δύσκολα πιάνεται όταν θέλει να κάνει απιστία . Μάστορας της διπλωματίας. Είναι πάντα τρυφερός, οπότε πώς να τον πιάσεις; Και ξέρει να διαχειρίζεται και τον χρόνο, δεν θα σου δώσει δικαίωμα. Πρόσεξε ποιο είναι το μυστικό: αν αρχίσει να είναι υπερβολικά τρυφερός, παραπάνω από το κανονικό του, ή να κάνει τρελίτσες για να σου τραβήξει την προσοχή, κάτι έχει παίξει και καλύπτει τα ίχνη του! Δεν υπάρχει περίπτωση, όσο και να τον στριμώξεις δεν θα σου πει την αλήθεια, γιατί ντρέπεται πολύ!


Σκορπιός

Ο Σκορπιός όταν είναι άπιστος, θα πιαστεί αμέσως. Και αυτό γιατί γίνεται πολύ σκληρός! Αν τον δεις να κάνει πολύ σκοτεινό χιούμορ, ή να είναι απότομος, να βγαίνει από το δωμάτιο με νεύρα, κάτι έχει κάνει, έχε τον νου σου! Η απότομη συμπεριφορά είναι η άμυνά του, για να σου κόψει τη φόρα σε ερωτήσεις . Εσύ να ξέρεις ότι έχει κάτι να κρύψει. Αν το επιτρέψεις και δεν πάρεις τις εξηγήσεις σου, θα το ξανακάνει!

Τοξότης

Ο τοξότης, αν κάνει κάτι, αν πάει με άλλη, θα το πει μόνος του! Δεν χρειάζεται ούτε να τον ψαρέψεις ούτε τίποτα. Αν πέσεις από τα σύννεφα, θα σου πει όλα τα σημάδια που έδειχναν ότι η σχέση σας δεν πήγαινε καλά, από καιρό. Δεν θα είναι άπιστος απλά, θα το γλεντάει κιόλας. Μπορεί να γίνει και προσβλητικός, γιατί θεωρεί ότι είναι δικαίωμά του να πάει με άλλη, θεωρεί ότι εσύ φταις που τον παραμέλησες.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι έχουν μια αίσθηση του καθήκοντος που εκτείνεται και στις σχέσεις τους. Κοιτάζουν να δίνουν την αγάπη τους σε ένα μόνο άτομο. Αν όμως είναι να κάνουν κάτι έξω από τη σχέση τους, το συνδυάζουν πάντα με τη δουλειά. Θα αργεί να έρθει από το γραφείο και θα σου λέει ότι πνίγεται στη δουλειά. Δεν θα σου πει ότι πάει με φίλους ή κάτι άλλο. Όλες τις δικαιολογίες τις βρίσκει σε σχέση με τη δουλειά, για να δώσει την αίσθηση ότι εργάζεται, δεν παίζει. Όταν αρχίζει να λείπει συνέχεια για δουλειές, βρες ντετέκτιβ!


Υδροχόος

Αν είσαι σε σχέση με Υδροχόο, ξέρεις πόσο περίπλοκος είναι. Και ξέρεις ότι μπορεί να φαίνεται υπερόπτης κάποιες φορές. Όμως, όχι στα σοβαρά. Είναι μάλλον ένα παιχνίδι αυτοσαρκασμού. Αν όμως διαπιστώσεις στην συμπεριφορά του ότι είναι πραγματικά αλαζονική και υπεροπτική, ότι δείχνει ένα είδος εχθρικής ψυχρότητας, σημαίνει ότι έχει βρει άλλη γυναίκα! Κι μάλιστα, είναι και σε σοβαρή εμπλοκή!

Ιχθείς

Ο Ιχθύς έχει μια ροπή προς την απιστία. Προσπαθεί όμως και να μην διαταράξει τη σχέση σας. Αν δεις ξαφνικά να έχει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, να είναι αφηρημένος τη μία και  από την άλλη να τον πιάνουν ξαφνικές ντροπές και γέλια, κάτι έχει γίνει! Σε κάποιον πειρασμό είπε ναι! Αν εξαφανίζεται χωρίς να δίνει λογαριασμό, είναι σοβαρά τα πράγματα, έχει κάνει κανονική σχέση, δεν είναι κάτι περαστικό…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια