Όλα τα μυστικά για να ..παίξεις με το μυαλό ενός άντρα!


Όλα τα μυστικά για να ..παίξεις με το μυαλό ενός άντρα!

Ψάχνεις  τρόπους και συμβουλές για να «παίξεις με το μυαλό» ενός άνδρα. Ίσως να έχεις διαβάσει μερικά γενικά άρθρα με συμβουλές που θα τις έλεγες γενικές και δεν γνωρίζεις πως ακριβώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

Είναι η τυχερή σου Μέρα. Έχεις μπει στην κατάλληλη ιστοσελίδα. Σε αυτό το άρθρο θα μάθεις μυστικά που δεν είναι απλά θεωρίες. Είναι τεχνικές που έχουν εφαρμοστεί στην πράξη από εκατοντάδες γυναίκες.


Αμέσως παρακάτω θα έρθεις σε επαφή με τις πιο αποδοτικές τεχνικές που υπάρχουν για να παίξεις αποδοτικά το παιχνίδι με το μυαλό του και να βγεις νικήτρια. Αρκεί μόνο να χρησιμοποιήσεις τις συμβουλές για καλό σκοπό. Για να δημιουργήσεις τελικά κάτι όμορφο με τον άνδρα που σε ενδιαφέρει.

Γιατί αν όλο αυτό το βλέπεις σαν μια μάχη, έχε υπόψιν σου ότι ακόμα και αν την κερδίσεις, κάποιος άλλος θα είναι χαμένος και…δεν θα θες να είσαι με τον χαμένο.

Δες αμέσως παρακάτω τα 3 σημαντικότερα μυστικά που πρέπει να γνωρίζεις για να παίξεις με το μυαλό ενός άνδρα καταφέρνοντας εύκολα να τον κάνεις να ενδιαφερθεί πραγματικά και να θέλει διακαώς να είναι μαζί σου


Η τεχνική έλξη-απώθηση: 

Σου έχει συμβεί ποτέ να σου λέει κάποιος πόσο σε θέλει και την επόμενη στιγμή να είναι απόμακρος;  Και μετά να ξαναγυρίζει σε εσένα λες και δεν έχει γίνει τίποτα και μετά να γίνεται πάλι απόμακρος; Στο 99% των περιπτώσεων μια τέτοια κατάσταση σε τρελαίνει και σε κάνει να τον θέλεις ακόμα περισσότερο σωστά; Σε κάνει να τον  ερωτεύεσαι και να δένεσαι μαζί του  παρόλο που ξέρεις ότι όλο αυτό σε ταλαιπωρεί!

Αυτό είναι κάτι που μπορείς να κάνεις και εσύ.

Είναι ίσως η πιο αποδοτική τεχνική για να παίξεις με το μυαλό του άνδρα που σε ενδιαφέρει και σχεδόν να τον τρελάνεις.

Για παράδειγμα πες πως βγαίνεις για λίγο καιρό με κάποιον και εκεί που αυτός νομίζει ότι έχει πετύχει, ότι «σε έχει», εσύ του δείχνεις με την συμπεριφορά σου ότι μπορεί και να τον βλέπεις φιλικά.


Αυτό τον τρελαίνει, χάνει τον έλεγχο και πριν προλάβει να το καταλάβει εσύ αλλάζεις ξανά συμπεριφορά και γίνεσαι θερμή. Τον εξιτάρεις, τον κάνεις να σε σκέφτεται συνέχεια και εκεί που ησυχάζει να σου εσύ αλλάζεις πάλι τακτική. Γίνεσαι απόμακρη και τον κάνεις να μην ξέρει τι να σκεφτεί.

Εγκεφαλικά παιχνίδια και μοτίβα:
Τα μοτίβα δεν είναι τίποτε άλλο από περιγραφές συναισθημάτων, εμπειριών και διαδικασιών σκέψης τα οποία προτρέπουν τον συνομιλητή σου να νιώσει αυτό που του περιγράφεις. 


Αποτελούν ένα πανίσχυρο ψυχολογικό όπλο με το οποίο πραγματικά μπορείς να μαγέψεις το μυαλό ενός άνδρα. Οδηγώντας έναν άνδρα να μιλήσει για ένα συναίσθημα ( ή περιγράφοντας το εσύ), χρησιμοποιώντας  τεχνικές όπως είναι οι άγκυρες αλλά και κάποιες λέξεις μαγικές, μπορείς να τον κάνεις να συσχετίσει το συναίσθημα  μαζί σου.

Το να είσαι απρόβλεπτη σημαίνει πολλά πράγματα. Σημαίνει να μην είσαι στο μυαλό του κάτι δεδομένο. Να μην είσαι ανοιχτό βιβλίο. Σε ένα βαθμό να παραμένεις μυστηριώδης. Να μην κάνεις πάντα αυτό που περιμένει και άλλα πολλά.

Προσπάθησε να εφαρμόσεις κάποια από αυτά και καλή τύχη! Να θυμάσαι μόνο ότι και ο άλλος έχει αισθήματα και θέλουμε να γίνεται ζευγάρι όχι να τον δολοφονήσεις συναισθηματικά!

Πηγή: xorismos.gr


Αν δεν έχεις πάει διακοπές ακόμα, τo fygamediakopes.gr παρέχει στα μέλη του πρόσβαση σε ένα δίκτυο με περισσότερα από 700.000 ξενοδοχεία σε όλον τον κόσμο σε τιμές χονδρικής. 

Μία ΔΩΡΕΑΝ διανυκτέρευση με κάθε νέα εγγραφή για 2 άτομα σε συμβεβλημένα συγκροτήματα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια