25 διάσημοι που πάλεψαν με τον καρκίνο και βγήκαν νικητές!


25 διάσημοι που πάλεψαν με τον καρκίνο και βγήκαν νικητές!

Μπορεί να βλέπουμε ένα λαμπερό πρόσωπο στην τηλεόραση και στα περιοδικά και να νομίζουμε ότι πάνε όλα πρίμα στη ζωή του αλλά η πραγματικότητα διαφέρει. 

Οι διάσημοι είναι απλοί άνθρωποι όπως όλοι εμείς και μπορεί να έχουν πιο γεμάτο πορτοφόλι και αναγνωρισιμότητα αλλά οι ασθένειες δεν εμποδίζονται από αυτά. 


Παρακάτω θα διαβάσετε για 25 γνωστά πρόσωπα που νίκησαν τον καρκίνο και μπορεί να ξέραμε για κάποιους ήδη επειδή θέλησαν να το κάνουν γνωστό από την πρώτη στιγμή, όπως για παράδειγμα για την Ατζελίνα Τζολί ή την Ελίσαμπεθ Τέιλορ, αλλά κάποιοι άλλοι μας εξέπληξαν πολύ.

Val Kilmer
Αφού πρώτα διέψευσε την είδηση ότι πάσχει από καρκίνο τελικώς παραδέχθηκε τον Απρίλιο του 2017 ότι είχε διαγνωσθεί με καρκίνο του πεπτικού και έκανε θεραπεία. 

Dustin Hoffman
Ο βραβευμένος δύο φορές με Όσκαρ ηθοποιός υπεβλήθη σε επέμβαση για καρκίνο το 2013 και σήμερα είναι υγιής. 

Ben Stiller
Διαγνώσθηκε με καρκίνο του προστάτη το 2014 και αφαίρεσε χειρουργικά τον όγκο. Σήμερα μοιάζει να είναι υγιής.  


Rod Stewart
Τον Μάιο του 2000 ο τραγουδιστής της ροκ διεγνώσθη με καρκίνο του θυροειδή. Υπεβλήθη τον ίδιο μήνα σε επέμβαση η οποία επηρέασε την φωνή του και τον ανάγκασε να κάνει προσπάθεια για να τραγουδήσει πάλι. 

Melanie Griffith
Η ηθοποιός έδωσε μάχη με τον καρκίνο του δέρματος το 2000, όταν διαγνώσθηκε ότι πάσχει από τη συγκεκριμένη ασθένεια.

Robert De Niro
Ο σταρ του Χόλιγουντ διαγνώσθηκε ότι πάσχει από καρκίνο του προστάτη σε αρχικό στάδιο τον Οκτώβριο του 2003. Υπεβλήθη σε επέμβαση δύο μήνες αργότερα και έως σήμερα είναι υγιής.

Sharon Osbourne
Το 2002 διαγνώσθηκε ότι έπασχε από καρκίνο του εντέρου ο οποίος είχε εξαπλωθεί στους λεμφαδένες της. Μετά από επιτυχή επέμβαση είναι υγιής πάνω από 10 χρόνια. 

Olivia Newton-John
Η τραγουδίστρια Olivia βρέθηκε εκτός προβολέων το 2002,  σε ανάρρωση μετά τη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού. 


Christina Applegate
Εξαιτίας επιπλοκών που συνδέονται με γονίδια, η Christina Applegate υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή προκειμένου να "καθαρίσει' από τον καρκίνο. 

Hugh Jackman
Ο ηθοποιός είχε καρκίνο του δέρματος. Προχώρησε σε αφαίρεση καρκινώματος από τη μύτη τον Νοέμβριο του 2013 και τον  Μάιο του 2014

Michael Douglas
Μετά την ανακάλυψη ενός όγκου στο λαιμό του τον Αύγουστο του 2010, ο ηθοποιός υπεβλήθη σε επιθετική χημειοθεραπεία. Σε συνέντευξή του τον Ιανουάριο του 2011, επιβεβαίωσε ότι ο όγκος είχε εξαφανιστεί, παρά το γεγονός ότι η ασθένεια και η θεραπεία του προκάλεσαν μεγάλη απώλεια βάρους. 

Hoda Kotb
Διαγνώσθηκε το 2007 με καρκίνο του στήθους και υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή. Σήμερα είναι υγιής. 

Cynthia Nixon
Η ηθοποιός διεγνώσθη με καρκίνο του μαστού κατά τη διάρκεια μιας μαστoγραφίας ρουτίνας τον Οκτώβριο του 2006. Η Cynthia δίσταζε στην αρχή να ανακοινώσει δημοσίως την ασθένειά της. Το 2008 ωστόσο σε συνέντευξή της ανακοίνωσε τη μάχη που έδωσε με την νόσο και σήμερα είναι ακτιβίστρια για τον καρκίνο του μαστού. 


Kylie Minogue
Μετά τη διάγνωση ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού το 2005, η Aυστραλή τραγουδίστρια υπεβλήθη σε ογκεκτομή και χημειοθεραπεία. Αργότερα ανακοίνωσε ότι ήταν "καθαρή' από τον καρκίνο. 

Lance Armstrong
Ο πρώην ποδηλάτης αρρώστησε από καρκίνο των όρχεων τον Οκτώβριο του 1996 ο οποίος εξαπλώθηκε στην κοιλιακή του χώρα, τους πνεύμονες και τον εγκέφαλο. Ο  Armstrong υπεβλήθη σε χημειοθεραπεία και τον Φεβρουάριο του 1997 ανακοίνωσε ότι είχε θεραπευτεί

Cobie Smulders
Η ηθοποιός του "How I Met Your mother" διαγνώσθηκε με καρκίνο στις ωοθήκες και στους λεμφαδένες στα 25 της. Χρειάστηκε να κάνει αρκετά χειρουργεία επί δύο χρόνια για να απαλλαγεί από την ασθένεια. 

Angelina Jolie
Στις αρχές του 2013 η Αντζελίνα Ζολί υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή όταν οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχε το γονίδιο BRCA1 - γεγονός που ανέβαζε τις πιθανότητες να νοσήσει από καρκίνο στο 87%. Μετά την επέμβαση, οι πιθανότητες μειώθηκαν κάτω από το 5%.

Sheryl Crow
Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια υπεβλήθη σε επέμβαση στο μαστό το 2006 και ακτινοθεραπεία


Michael C. Hall
Στην ηλικία των 38 ετών, ο ηθοποιός υπεβλήθη σε θεραπεία για μία μορφή λεμφώματος Hodgkin. Κατάφερε να θεραπευτεί καθώς η διάγνωση έγινε σε αρχικό στάδιο.  

Martina Navratilova
Μία μαστογραφία ρουτίνας το 2010 αποκάλυψε ότι η πρωταθλήτρια του τένις έπασχε από πορογενές καρκίνωμα στον αριστερό της μαστό. Υπεβλήθη σε επέμβαση αφαίρεσης του όγκου και σε ακτινοθεραπεία. 

Jennifer Saunders
Η Jennifer διαγνώσθηκε με καρκίνο του μαστού τον Οκτώβριο του 2009. Η ασθένειά της βρίσκεται σε ύφεση μετά από ογκεκτομή, χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία στις οποίες υποβλήθηκε. 

Wanda Sykes
Η γνωστή ηθοποιός του Χόλιγουντ υπεβλήθη σε μαστεκτομή τον Σεπτέμβριο του 2011 προκειμένου να αποφύγει τον κίνδυνο του καρκίνου. Και αυτό γιατί είχε διαγνωσθεί με πορόγενές in situ καρκίνωμα- μη επιθετικός καρκίνος του μαστού σε μηδενικό στάδιο. 


Kathy Bates
Η σταρ του Τιτανικού νίκησε τον καρκίνο των ωοθηκών από το 2003.

Elizabeth Taylor
Στα πολλά προβλήματα υγείας που ταλάνιζαν την πάλαι ποτέ σταρ του Χόλιγουντ ήταν και ο καρκίνος του δέρματος. 

Morrissey
Ο πρώην τραγουδιστής των Smiths Morrissey αποκάλυψε τον Οκτώβριο του 2014 ότι είχε διαγνωσθεί καρκινικός ιστός στο σώμα του. Δεν αποκάλυψε ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες για την θεραπεία την οποία ακολούθησε. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια