5 σημάδια που φανερώνουν ότι είναι θέμα χρόνου να σε σουτάρει μία γυναίκα!


5 σημάδια που φανερώνουν ότι είναι θέμα χρόνου να σε σουτάρει μία γυναίκα! 

Λίγο καιρό πριν φτάσει στην απόφαση να χωρίσει, είναι η περίοδος που γίνεται πολύ καλή ή κακιά! Δες 5 περίεργες συνήθειες που έχουν όλοι πριν χωρίσουν ακόμα και οι άντρες!

Κάθε σχέση κάνει τον κύκλο της και κάποτε τελειώνει. Μερικές σχέσεις δεν τελειώνουν πάντα με καυγάδες και βρισιές, αλλά μετά από πολύ περίεργες συμπεριφορές.


Φυσικά, σε έναν ιδανικά πλασμένο κόσμο με το που ένιωθες ότι η σχέση σας δεν προχωράει. θα χώριζες εσύ, αλλά η δύναμη της συνήθειας σε κάνει να μένεις εκεί! Όπως και να έχει, όταν θέλει να χωρίσει κάποιος πολλές φορές συμπεριφέρεται πολύ περίεργα, σαν να μην είναι το ίδιο πρόσωπο.

Πως θα καταλάβεις ότι ήρθε η στιγμή να χωρίσεις πριν σε σουτάρει εκείνη!

Είναι υπερβολικά καλή!
Μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά πολλοί άνθρωποι νιώθουν ενοχές, όταν θέλουν να τελειώσουν μία σχέση. Ειδικά αν πρόκειται για μια μεγάλη σχέση, τότε τα πράγματα αγριεύουν. Η λύση στις ενοχές; Η “υπερκαλοσύνη”. Θα σου φτιάξει το αγαπημένο σου φαγητό, θα σε αφήσει να δεις ότι θέλεις στην τηλεόραση και θα σου κάνεις όλο γλύκες.


Ξεκινάει κάποιο περίεργο χόμπι
Απο πότε της άρεσε η συγχρονισμένη κολύμβηση, το ράψιμο ή οι αγώνες καγιάκ; Απλά προσπαθεί με κάθε τρόπο, να βρει ένα μέσο διαφυγής από το σπίτι! Σύμφωνα με ψυχολογικές έρευνες, αρκετοί άνθρωποι θέλουν να είναι καλοί με τους άλλους, ακόμα και όταν πρόκειται να λήξουν μια σχέση. Έτσι, βρίσκουν χιλιάδες δικαιολογίες για να αποφύγουν το αναπόφευκτο, δηλαδή το χωρισμό.

Σταματά να σε θέλει ή το αντίθετο

Το να σταματά να σε θέλει όπως στην αρχή είναι φυσιολογικό, περίπου. Το αντίθετο, όχι και τόσο. Παρόλα αυτά, έχουν παρατηρηθεί και οι 2 συμπεριφορές σε ζευγάρια, λίγο πριν χωρίσουν.

Συνήθως, χρησιμοποιούν τον παράγοντα “seχ” σαν ανασταλτικό, για να κερδίσουν χρόνο, ώστε να σκεφτούν αν πραγματικά θέλουν το χωρισμό. Έτσι είτε το αποφεύγουν, για να δουν αν θα τους λείψει, είτε το επιδιώκουν, για να δουν αν θα τους κάνει αίσθηση.


Τσακώνεται συνέχεια χωρίς λόγο
Αν έχει αρχίσει να εκνευρίζεται ακόμα και με την παρουσία σου στο χώρο, μάλλον στο μυαλό της έχει ήδη χωρίσει. Άλλωστε, οι καβγάδες και οι διαμάχες είναι οι μεγαλύτερες αιτίες διαζυγίων και χωρισμών.

Συζητάτε τα ίδια και τα ίδια
Σαν συνέχεια του παραπάνω, συζητάτε τα ίδια πράγματα, περιμένοντας διαφορετική κατάληξη. Αν ο/η σύντροφός σου, για παράδειγμα, είναι νευρικός/η, δύσκολα θα αλλάξει τη συνήθεια. Ή ζεις με αυτό και το προσπερνάς ή χωρίζεις. Στην τελική, αν δεν  αντέχεις, γιατί συνεχίζετε να είστε μαζί?

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια