Τα πιο δημοφιλή sites γνωριμιών που οι Έλληνες αναζητούν την αγάπη!


Τα πιο δημοφιλή sites γνωριμιών που οι Έλληνες αναζητούν την αγάπη!

Έγινε άραγε τόσο δύσκολο να γνωρίσεις κάποιον με τον παραδοσιακό τρόπο; Μας έχει καταπιεί τόσο η τεχνολογία που δεν μπορούμε να αρθρώσουμε λέξη και προτιμάμε να τη γράψουμε;

Το σίγουρο είναι πως ακόμα και αν η τεχνολογία μας προσπερνάει οι άνθρωποι νιώθουν την ανάγκη να έρθουν κοντά ο ένας με τον άλλο και αυτό κάποιοι φροντίζουν να το εκμεταλλευτούν. Τα sites γνωριμιών ξεπηδάνε το ένα μετά το άλλο και φαίνεται ο κόσμος να ανταποκρίνεται θετικά.

Οι επαγγελματικές ιστοσελίδες γνωριμιών άλλαξαν τον τρόπο που οι άνθρωποι αναζητούν την αγάπη online και προσαρμόστηκαν στα νέα δεδομένα. Μην ξεχνάτε όμως ότι αυτές οι σελίδες για γνωριμίες δεν είναι τίποτε άλλο από επιχειρήσεις του διαδικτύου. Και στοχεύουν στο να βγάλουν χρήματα από αυτό που προσφέρουν.

Οι ιστοσελίδες γνωριμιών μπορούν ιδανικά, να συνδέσουν δυο ανθρώπους που ζουν σε διαφορετικές πόλεις, και να τους δώσουν μια ευκαιρία για ρομαντικές στιγμές. Ποιος ξέρει, η συνάντηση με κάποιον μέσω online γνωριμιών θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια αλλαγή του σκηνικού! Φανταστείτε να ζείτε στην ίδια πόλη, και απλά να μην έχετε πέσει ο ένας πάνω στον άλλο. Εάν είστε και’ οι δυο σε μια από τις κορυφαίες ιστοσελίδες γνωριμιών στην Ελλάδα, μπορείτε πολύ απλά να κάνετε αυτή τη σύνδεση. 

Ωστόσο θα σας χτυπήσουμε το καμπανάκι γιατί μπορεί να υπόσχονται ότι θα βρείτε την παντοτινή σας αγάπη αλλά ποτέ δεν ξέρετε ποιος είναι στο απέναντι πληκτρολόγιο. Μην εμπιστεύεστε εύκολα, μην δίνετε κωδικούς και προσωπικά στοιχεία, τουλάχιστον μέχρι να τσεκάρετε αν αξίζει ο άλλος την εμπιστοσύνη σας. Επίσης ποτέ, μα ποτέ δεν πρέπει να στέλνεις χρήματα. Ακόμα και αν πρόκειται για λίγα χρήματα που σου ζητάει κάποιος ή κάποια μόνο και μόνο για τα εισιτήρια. Κατά 99,9% θα τα χάσεις!

Τα sites μπορεί να προσφέρουν τον τρόπο γνωριμίας αλλά δεν μπορούν να ελέγξουν ποιο άτομο έχει αληθινό προφίλ και ποιο έχει πονηρούς σκοπούς. Εμείς σας προτείνουμε να βγείτε και να γνωρίσετε ανθρώπους από κοντά, είναι ο καλύτερος τρόπος. Αν τώρα εσείς επιλέξετε το ηλεκτρονικό "καμάκι" σας δίνουμε τον τρόπο. 

Τα sites λοιπόν που έδωσαν ρέστα για το 2019 είναι τα εξής:

Badoo

To dating site που παρέχει το πιο σύγχρονο περιβάλλον από τεχνική και αισθητική άποψη με πάρα πολλά μέλη παγκόσμια. Προσοχή κατά την πληρωμή μέσω sms! Θα πρέπει να γνωρίζετε τον κωδικό απενεργοποίησης της πάγιας πληρωμής από την αρχή. Γιατί κάθε εβδομάδα θα συνεχίζει να την κάνει από μόνο του μετά την αρχική πληρωμή ακόμα και αν έχετε διαγράψει το προφίλ!

Sxeseis

Ελληνικό site γνωριμιών με λίγα σχετικά μέλη και γενικότερα ηλικίες 35+. Απλό στην χρήση και πιο φτηνό γενικά ως επιλογή χωρίς όμως δυνατότητα ανταλλαγής φωτογραφιών.

Parea

Επίσης ελληνικό site γνωριμιών με τα ίδια χαρακτηριστικά όπως και το προηγούμενο παρέχει δυνατότητα chat και ανταλλαγή φωτογραφιών

BlindChat

Ο ορισμός του ραντεβού στα ‘’τυφλά’’ απλά ανοίγει ένα παράθυρο chat και ότι προκύψει. Δίνει την δυνατότητα αποστολής εικόνας και βίντεο κατευθείαν από το chat. Το site ζητά πληρωμή προκειμένου να μπορέσεις να συνομιλήσεις.

PerfectDate
Ελληνικό  site γνωριμιών που γνώρισε μια μεγαλύτερη άνθηση τα προηγούμενα χρόνια λόγω και της προώθησης μέσω μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού της χώρας μας. Αλλά τα τελευταία χρόνια δεν είναι τόσο δημοφιλές και γνωστό καθώς δεν διαφημίζεται ανάλογα.

Οι 2 δημοφιλείς εφαρμογές γνωριμιών μέσω κινητού είναι το Tinder και το Okcupid(πλέον ζητούν και τα 2 συνδρομή για συνομιλία)

Tinder

Πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα. Λειτουργεί αρχικά μόνο σε κινητά αλλά η εταιρία έχει δηλώσει ότι σταδιακά θα το προσφέρει και σε έκδοση για pc. Πολλά μέλη με φωτογραφίες και κάποιες γενικές πληροφορίες πολύ εύκολο και πολύ άμεσο με την χρήση Swipe. Αν ταιριάξεις με κάποιον, δηλαδή αν του κάνεις Like και σου κάνει και αυτός, μόνο τότε μπορείς να συνομιλήσεις μαζί του.

Okcupid

To Okcupid έγινε επίσης γρήγορα γνωστό και δημοφιλές. Καθώς συγκεντρώνει όλα τα καλά χαρακτηριστικά και την ευκολία του Tinder όσον αφορά την mobile εκδοχή του. Αλλά πέρα από αυτό παρουσιάζει περισσότερες πληροφορίες στην οθόνη και είναι από τα site γνωριμιών που διαθέτει και έκδοση για pc κάτι που σίγουρα εξυπηρετεί πολλούς.

Μην χάσεις τις μεγάλες προσφορές και τους δωρεάν διαγωνισμούς. Πατώντας ΕΔΩ μαθαίνεις πρώτος τα νέα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια