Πως θα κάνεις έναν άντρα να ΜΗΝ ξαναπάει με άλλη!


Πως θα κάνεις έναν άντρα να ΜΗΝ ξαναπάει με άλλη!

Το γεγονός ότι είσαι με ένα αγόρι δε σημαίνει πως δεν πρέπει να προσπαθείς συνέχεια για να τον κρατήσεις δίπλα σου. Υπάρχουν πολλά κόλπα που μπορείς να σκεφτείς για να διατηρείς αμείωτο το ενδιαφέρον του.. εμείς καταλήξαμε στα εξής πέντε!

Μη φέρεσαι ποτέ ως δεδομένη. Ωραίες οι ζουζουνιές και οι γλύκες και τα εpωτόλoγα, αλλά μην το παρακάνεις. Δεν λέμε να μην εκφράζεις το συναισθηματικό σου δέσιμο μαζί του, αλλά κάντο με τρόπο που να μη το θεωρήσει δεδομένο.

Δείτε τις εκπληκτικές προσφορές σε κινητά και λάπτοπ. Προσοχή μόνο για 7 μέρες

Μην παραμελείς τον εαυτό σου. Το να είσαι sέξι πριν τη σχέση δε σημαίνει τίποτε. Το σημαντικό και το πιο δύσκολο είναι να διατηρήσεις αναλλοίωτη τη sέξι πλευρά σου και κατά τη διάρκεια αυτής. Επιστράτευσε τη φαντασία σου για να τον εκπλήσσεις συνέχεια.

Ικανοποίησέ τον στο έπακρο. Όλοι έχουμε τα ταμπoύ μας, αλλά καλό είναι να πέφτουν κάποιοι τοίχοι πού και πού. Δεν εννοούμε πως θα ήταν καλή ιδέα να συμμετάσχεις σε εpωτικό βίντεο, αλλά το να είσαι ευέλικτη και πρόθυμη να ικανοποιείς τις εpωτικές φαντασιώσεις του συντρόφου είναι μέγα προσόν. Φυσικά θα πρέπει να το θέλεις.

Κάνε τον να ζηλεύει. Όχι σε βαθμό άρρωστο, αλλά αν του δείχνεις κάποιες φορές πόσο επιθυμητή είσαι και από άλλα αγόρια, αυτό θα τον κάνει να καίγεται ακόμα περισσότερο. Προσοχή απλά στα όρια και στους κανόνες.


Δείξε πρωτοτυπία στο $εξ. Role play, εpωtικά βοηθήματα, ταινίες ποpvό κλπ κλπ .. τόλμησε να προτείνεις εσύ εναλλακτικές και το μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνει φωτιά. Λίγα αγόρια αφήνουν τις συντρόφους τους όταν εκείνες είναι τόσο ανοιχτές στο θέμα του σ ε ξ.

Admin: Μπορείτε να κάνετε αυτά ή ακόμα καλύτερα να μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας και να είσαστε ειλικρινείς. Αν θέλεις να περάσεις καλά εσύ και να μην προσποιείσαι θα περάσει και όποιος είναι δίπλα σου!

Μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στο Διαγωνισμό ΔΩΡΕΑΝ με έπαθλο 3 ημέρες 2 νύχτες για 2 Άτομα με πρωινό σε Τρία Πανέμορφα Ξενοδοχεία!!!


Μην χάσεις τις μεγάλες προσφορές και τους δωρεάν διαγωνισμούς. Πατώντας ΕΔΩ μαθαίνεις πρώτος τα νέα!

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Τριχες ολα αυτα ειναι για να αποφυγουμε την αληθεια......ο αντρας απο μικρο παιδι εχει καταγραφες διαφορετικες με την γυναικα.... ΑΝ και σημερα οι γυναικες ειναι πιο μουλωχτες ...τα κανουν ολα και μετα κανουν σκηνες στον αντρα που κοιταξε μια αλλη γυναικα....Ε !! την κοιταξε ...την γαμ....απλα κοιταξε ...οι γυναικες μπορει να φωναζουν αλλα πισω κανουν διαφορα.....Ο αντρας μπορει να παει με μια αλλη αλλα θα γυρισει στο σπιτι του μια γυναικα αμα δοκιμασει αλλου το σιγουρο ( θεμα χρονου ) να φυγει ΕΚΤΟΣ αν εχει συμφεροντα ...οικονομικα κτλ....Ελεγε ενας φιλος αμα η γυναικα δοκιμασει ξενα αρχι.....παει εφυγε..... Ο αντρας οταν ακομη ειναι μικρο παιδι εχει οπτικη επαφη με τα γεννητικα του οργανα και αυτο τον κανει να εχει ερεθισματα οπτικα...η γυναικες απο μικρες επειδη δεν εχουν οπτικη επαφη με τα σχετικα οργανα παρα μονο με την αφη γινονται οι περισσοτερες με χαδι η πεφη με την περιοχη..... οποτε ΟΣΟ και να απαγορευσεις ενα αντρα να μην κοιταζει μονο κακο προκαλειται .....ΙΣΑ ισα αμα αμα η γυναικα ειναι ΕΞΥΠΝΗ θα προτρεψει τον αντρα να δει μια ωραια γυναικα, να την δουν μαζι ..... και αν ακομα εισαστε πιο απελευθερομενοι στο σεξ και ενα τριο θα βοηθουσε την σχεση .....ετσι και αλλοιως αυτο ειναι στην φαντασια ΟΛΩΝ ειτε γυναικας ειτε αντρα... ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΜΗΝ ΥΠΟΚΤΡΙΝΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή