Τα 3 είδη γυναικών που κυκλοφορούν στο facebook και πρέπει να αποφεύγεις!


Τα 3 είδη γυναικών που κυκλοφορούν στο facebook και πρέπει να αποφεύγεις!
Από τον Σπύρο Τσιώτση

Έλα παραδέξου το. Μόλις ακούς αντιπαθητική και φεισμπουκ το μυαλό σου πάει σε αυτή που σου έριξε χυλόπιτα που σε μπλόκαρε, σε μια πρώην κτλ. Αλλά θα είσαι λίγο άδικος γιατί φυσικά και έχουν δικαίωμα οι γυναίκες να σου ρίξουν χυλόπιτα μέσω φεισμπουκ ή να σε μπλοκάρουν άμα το παρακάνεις με τα μηνύματα είτε με την ποσότητα (καλημέρα Χ 356 φορές σε μια βδομάδα) ή το περιεχόμενο (έλα τώρα που δεν καταλαβαίνεις). Δε λέμε γι αυτές φίλες μου. Αναφέρομαι σε αυτό το σημείο, στις φίλες, γιατί αυτές είναι που τις εντοπίζουν αυτές τις περιπτώσεις και τις καταγράφουν χωρίς να τις αναφέρουν πάντα. Εμείς τις προσπερνάμε και επικεντρωνόμαστε σε καμία αιθέρια ύπαρξη που μας κάνει καρδούλες σε κάποιο βλακώδες σχόλιο μας. Όπως και να έχει έχω εντοπίσει με το ταπεινό μου το ραντάρ κάποια γεγονότα και εγώ τα οποία επαναλαμβάνονται και έτσι κατηγοριοποίησα τις τρεις καλύτερες περιπτώσεις ή τις χειρότερες όπως θέτε το βάζετε

1. Θα σε κάνω ρεζίλι σε όλο το φεισμπουκ.

Είπαμε κύριοι κάποιοι δεν είστε καθόλου κύριοι. Κάποιοι είναι ανορθόγραφοι, δεν  ξέρουν συντακτικό και δεν τα πιάνουν αμέσως όταν τους δουλεύουν ωραίες γυναίκες στο γραπτό λόγο. Ότι σας απάντησε κάποια δε σημαίνει ότι σας γουστάρει. Όμως εφόσον κυρία μου απαντάς και εφόσον δε σε βρίζουν, απειλούν κτλ αλλά απλά πετάνε κοτσάνες που εσύ ενθαρρύνεις, το να βγάζεις στη σέντρα δεν είναι και ότι καλύτερο. Τι εννοώ; Σκρινσοτ με ονοματεπώνυμο και κειμενάκι κραξίματος. Το θλιβερό της υπόθεσης είναι ότι οι πρώτοι που επικροτούν αυτά τα φαινόμενα παλικάρια είμαστε εμείς οι ίδιοι. Οι οποίοι μπορεί να είχαμε στείλει ή να θέλαμε να στείλουμε μήνυμα αλλά σταθήκαμε τυχεροί.

2.Θεά είσαι αγάπη μου.

Ανεβάζει η άλλη φωτογραφία με το ντύσιμο υπερπαραγωγή, από το καταπληκτικότερο μέρος της βραδινής Αθήνας, με το πιο όμορφο αρσενικό. Και από κάτω αρχίζουν τα σχόλια γεμάτα γκλίτερ και χρυσόσκονη. Θα μου πείτε και εσύ τι πρόβλημα έχεις; Εμμ το πρόβλημα είναι ότι η φίλη μας έχει ντυθεί σα λατέρνα, το φανταστικό μέρος είναι μια καφετέρια στη γειτονιά της (με γκλάμουρ όνομα όμως) και ο καβαλιέρος της είναι σα διασταύρωση γίββωνα με αυστραλοπίθηκο. Αλλά τα σχόλια διθυραμβικά, τύπου «κούκλα ζωγραφιστή είσαι…. Κουκλάκια και τα δυο σας». Η αντιπαθητική εδώ δεν είναι η κοπελιά που ανέβασε τη φωτό της. Δικαίωμα της. Την πλάκα την έχουν οι άλλες που δίνουν ρεσιτάλ στα σχόλια ενώ κατά 99% την κράζουν χειρότερα από εμάς που θα βρούμε περίεργο όλο αυτόν τον ενθουσιασμό για μια κιτσάτη κοινοποίηση.

3.Αφού δεν ψάχνεσαι τι ψάχνεις;

Ανεβάζει φωτογραφία από παραλία ή από έξοδο και αρχίζουν τα σχόλια. Σχόλιο στο σχόλιο μερικοί τσιμπάνε (σε όλους μας έχει συμβεί) και στέλνουν μήνυμα. Αν είσαι ευγενικός και ίσως ένα κλικ παραπάνω ενδιαφέρων απαντάει και εσύ ξαναστέλνεις και απαντάει και εσύ μαναξαναστέλνεις νομίζοντας ότι ψήνεις κατάσταση. Αν προτείνεις έξοδο, δεν αρνείται αλλά ούτε δέχεται λέει κάτι αόριστο (αυτή η μάστιγα) απλά για να συνεχίζεται αυτή η ανούσια επικοινωνία που μάλλον θρέφει την αυτοπεποίθησή της. Αυτή η κατάσταση αν ο άντρας δεν κατανοήσει ότι απλά μιλάνε για να περνά η ώρα, μπορεί να γεννήσει δυσάρεστες καταστάσεις, καθώς το ένα μέρος προσδοκά κάτι. Έτσι είτε θα απογοητευθεί ο άντρας είτε θα αρχίζει να γίνεται πιεστικός και υβριστικός στο τέλος. Καλό θα είναι να είμαστε ξεκάθαροι. Και έξυπνοι όμως ρε παιδιά, αν ακούσουμε 2-3 απίθανες δικαιολογίες για να ακυρωθεί έξοδος, κάτι σημαίνει, έτσι; Αν έχετε καμιά δικιά σας κατηγορία γράφτε τη στα σχόλια.

Από: simplyman.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια